Lemons

Limoncello & Tapas

Steun onze club en geniet van een glaasje limoncello en lekkere tapas!

VERKOOP = AFGELOPEN

Dankzij jullie massale steun zitten we op maximum capaciteit van productie. We plannen de laatste levering van de flessen in tegen eind februari en houden jullie individueel op de hoogte. Bedankt voor de steun!

Door de corona pandemie zagen we ons als amateurvereniging genoodzaakt onze jaarlijkse eetkermis opnieuw uit te stellen. Nogmaals een jaar zonder inkomsten zagen we niet zitten, dus leek het ons leuk onze supporters te kunnen verwennen met heerlijke limoncello, vergezeld van een bordje lekkere tapas van Hof te Berchemveld.

Steun je onze vereniging en geniet je graag mee van dit lekkers? Plaats dan hieronder je bestelling.

 

Bedankt voor jullie steun!

Limoncello

3-Limoncello-500x500.jpg

Wat is er lekkerder dan na een gezellig etentje thuis te kunnen uitpakken met een glaasje ijskoude limoncello? Je waant je meteen in Italië!

 

Ook voor een originele aperitief is limoncello een ideaal ingrediënt. Limoncello Spritz (met prosecco, limoncello, munt en eventueel wat spuitwater) is één van onze favorieten!

Voor wie nog niet kunnen proeven heeft: limoncello is een Italiaanse likeur (alcoholpercentage tussen de 30 en 35 procent), gemaakt op basis van citroen.

Een fles limoncello bevat 75cl. Voor 1 fles vragen we € 24. Vanaf 2 flessen vragen we € 20 per fles.

Tapas

Maak je het tijdens de koude winternachten thuis graag eens gezellig met een aperitiefje, al dan niet op basis van limoncello? Bestel dan zeker ook een tapas bordje bij met vers vlees rechtstreeks afkomstig van hoeveslagerij Hof te Berchemveld!

Een portie tapas bestaat uit een assortiment van coppa, droge hesp, kip kap, paté, droge worst, pens, salami (allemaal huisgemaakt), aangevuld met wat extraatjes als kaas, olijfjes, ... en wordt aangeboden aan € 14 per portie (voor 2 personen).

charcuterie-platter-2-720x720.jpg
 

Bestelformulier

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons binnen de 48u een e-mail met betaalinstructies. Van zodra je betaling ontvangen is, ontvang je van ons opnieuw binnen 48u een bevestiging van je bestelling. Check zeker je spam folder, je weet maar nooit :)

 

We verwachten de eerste lading flessen en charcuterie klaar te hebben begin januari* (first ordered, first served) en houden je op de hoogte wanneer je deze kan komen ophalen in regio Halle of Sint-Pieters-Leeuw. Heb je liever dat een speler of lid dit voor jou meeneemt, geef dit dan ook zo aan.

arrow&v
arrow&v
arrow&v

Bedankt voor de bestelling!

Onze actie zit erop. Bedankt voor jullie massale steun!

Met de steun van

Logo_Castaar_1-1-removebg-preview.png
Hof te Berchemveld.jpg

*Voor de afname van limoncello geldt een minimum productie hoeveelheid. Van zodra we 80 flessen bevestigd hebben, begint de productie, die 3-4 weken in beslag neemt. Bij onvoldoende bestellingen behoudt FC Depot zich het recht de actie te annuleren, waarna een volledige terugbetaling volgt.
Foto's slechts ter illustratie, niet representatief voor eindproduct.