top of page

Eerste driepunter is binnen!

Na een teleurstellend einde van de wedstrijd op 9 oktober (4-3 verlies op Caféboontjes na een 1-3 voorsprong) herpakten de krijgers van Depot zich onder leiding van ons trainersduo.


Wat ze bij Caféboontjes kunnen, moet ons ook lukken tegen FC Pote Age A, dachten we, en zo geschiedde. Na een 1-4 achterstand herpakte het team zich met volle moed en inzet om er een mooie 5-4 overwinning van te maken. De sfeer in het team zit nog steeds goed, maar we zijn zeer blij om dit nu ook in resultaten vertaald te zien met de eerste driepunter van het seizoen!


Naast een hattrick van Glenn, pikten ook Lanou en Fille hun doelpuntje mee. Bakske bier na de wedstrijd was meer dan verdiend!


Nog een speciale vermelding voor onze gastheren van KV Zuun die de matchbal sponsorden!


79 views0 comments

Recent Posts

See All

Sjoeters als struikelblok voor carnaval

Vanaf de aftrap is het meteen duidelijk dat Sjoeters niet gekomen is voor een rustige zaterdagnamiddag wandeling. Wij zijn in tegenstelling met vorige week ook meteen wakker en zo begint de wedstrijd

Op bezoek bij Lokomotiv

Eerst en vooral merci aan de coaches voor het geduld bij het maken van de selectie. Het heeft tot op de laatste moment heel wat moeite gekost om tot een definitieve selectie te komen. Ook in Humbeek g

コメント


bottom of page