top of page

Eerste driepunter is binnen!

Na een teleurstellend einde van de wedstrijd op 9 oktober (4-3 verlies op Caféboontjes na een 1-3 voorsprong) herpakten de krijgers van Depot zich onder leiding van ons trainersduo.


Wat ze bij Caféboontjes kunnen, moet ons ook lukken tegen FC Pote Age A, dachten we, en zo geschiedde. Na een 1-4 achterstand herpakte het team zich met volle moed en inzet om er een mooie 5-4 overwinning van te maken. De sfeer in het team zit nog steeds goed, maar we zijn zeer blij om dit nu ook in resultaten vertaald te zien met de eerste driepunter van het seizoen!


Naast een hattrick van Glenn, pikten ook Lanou en Fille hun doelpuntje mee. Bakske bier na de wedstrijd was meer dan verdiend!


Nog een speciale vermelding voor onze gastheren van KV Zuun die de matchbal sponsorden!


78 views0 comments

Recent Posts

See All

Na enkele natte dagen mochten we de wedstrijd aanvatten onder een mooi maarts zonnetje. Het veld daarentegen lag er wel zwaar bij. Het belette Dilbeek niet om meteen goed uit de startblokken te schiet

Na een mooie winst op Wijndaal en nog geen verlies in 2023 trekken we naar Saint Guidon om ook hier wat te proberen rapen. Vanaf het begin komen we echter moeilijk in balbezit en hebben we iets te vee

bottom of page