top of page

Na de match toch nog een warm gevoel

Over de wedstrijd van afgelopen zaterdag kunnen we kort zijn. Dat de mannen van Petit Saint Guidon een goed potje kunnen voetballen, wisten we al langer. Bijgevolg konden we niet verwachten om mee te doen om de knikkers, zonder op ons sterkst te staan als gevolg van wat afwezigheden en blessures. Chapeau in elk geval aan de tegenstander voor het mooie voetbal en de faire match. Dank ook aan Café 't Leeuwke voor het sponsoren van de wedstrijdbal!


Op naar leuker nieuws dan: na de match trokken we met een delegatie naar soeper'Cas, dit jaar in steun van de Neo afdeling van UZ Jette. Daar konden we genieten van de warme sfeer, het koud bier en kwaliteitsvolle hamburgers en pensen van Hof te Berchemveld. Ook hier chapeau voor de organisatie die we met veel plezier blijven steunen!


Volgende week spelen we op verplaatsing tegen De Vissers, een wedstrijd waar we wel hopen mee te strijden voor de 3 broodnodige punten. Bij deze sluiten we dan ook graag af met een warme oproep aan supporters en spelers om talrijk aanwezig te zijn voor den nodige steun!
102 views0 comments

Recent Posts

See All

Na enkele natte dagen mochten we de wedstrijd aanvatten onder een mooi maarts zonnetje. Het veld daarentegen lag er wel zwaar bij. Het belette Dilbeek niet om meteen goed uit de startblokken te schiet

Na een mooie winst op Wijndaal en nog geen verlies in 2023 trekken we naar Saint Guidon om ook hier wat te proberen rapen. Vanaf het begin komen we echter moeilijk in balbezit en hebben we iets te vee

bottom of page