top of page

Post-jaarmarkt puntje tegen Dogs

Op Dogs startten we afgelopen weekend vooral met een gevecht tegen onszelf na de zware inspanning op de jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw de dag voordien. Het helpt niet dat Dogs met zeer intense en hoge druk op onze spelers begint aan de wedstrijd. Zodoende komen we dan ook snel 1-0 achter. Even later behoedt Thieu ons van een dubbele achterstand met een Mignolet-waardige parade.


Stilletjes aan maken de zware benen en hoofd plaats voor een 3de adem en komen we meer en meer in de wedstrijd. Het loopt echter meestal fout in de zone van de waarheid. Bij de rust beseffen we dat verlies ons in heel slechte papieren in het klassement zou brengen. Daarnaast voelen we dat er zeker ook meer inzit tegen deze tegenstander, al blijft het oppassen voor scherpe tegenprikken.


Na het nodige water tijdens de rust neemt ook de druk van de tegenstander wat af bij het begin van de tweede helft. We voetballen ook enkele mooie kansen bij elkaar maar scoren blijkt opnieuw moeilijk. Tot Jeno vanaf de penaltystip koel blijft en de penalty net genoeg in het hoekje binnentrapt.
Ondanks de jaarmarkt, waar er duchtig samen werd gefeest, werd er door de hele ploeg ook nog samen gestreden om op zijn minst een punt binnen te halen. Er komen voor beide ploegen nog kansen, maar bij het affluiten door de ref, die een goeie wedstijd floot, stond de 1-1 nog steeds op het scorenboard. Pluim voor de coaches ook, die ondanks een aantal last-minute afzeggingen toch nog een volwaardige selectie voor de dag konden brengen.


Na de wedstrijd zakten we massaal af voor een klassieke Vlaamse kermis naar Café Sint Anna in Itterbeek om te genieten van het nodige gerstenat!

93 views0 comments

Recent Posts

See All

Na enkele natte dagen mochten we de wedstrijd aanvatten onder een mooi maarts zonnetje. Het veld daarentegen lag er wel zwaar bij. Het belette Dilbeek niet om meteen goed uit de startblokken te schiet

Na een mooie winst op Wijndaal en nog geen verlies in 2023 trekken we naar Saint Guidon om ook hier wat te proberen rapen. Vanaf het begin komen we echter moeilijk in balbezit en hebben we iets te vee

bottom of page