top of page

Sportief werk aan de winkel

Het seizoensbegin is achter de rug en helaas konden we geen vervolg breien aan de succesvolle voorbereiding. Na een verdiend punt op Tervuren (misschien verdienden we zelfs meer dan dat) gingen we in onze tweede en derde partijen zwaar de boot in, respectievelijk thuis met 2-5 tegen Dogs United (matchbal geschonken door café De Merselborre) en 6-2 op verplaatsing bij Jezus Eik A.


Zoals wel vaker merken we aan de start van het seizoen dat er wat afwezigen en blessures zijn. Vanaf oktober hopen we weer op iedereen uit de kern te kunnen rekenen om verder te kunnen werken aan de automatismes in de ploeg.


Met de sfeer en motivatie is in elk geval nog steeds niets mis, waardoor we er van overtuigd zijn dat we dit seizoen nog punten gaan pakken dankzij mooi voetbal en een ploeg die voor mekaar door het vuur gaat.


Daar klinken we op!37 views0 comments

Recent Posts

See All

Na enkele natte dagen mochten we de wedstrijd aanvatten onder een mooi maarts zonnetje. Het veld daarentegen lag er wel zwaar bij. Het belette Dilbeek niet om meteen goed uit de startblokken te schiet

bottom of page