top of page

Uitwedstrijd tegen Petit Saint Guidon

Na een mooie winst op Wijndaal en nog geen verlies in 2023 trekken we naar Saint Guidon om ook hier wat te proberen rapen. Vanaf het begin komen we echter moeilijk in balbezit en hebben we iets te veel respect voor de tegenstander. Zonder echt helemaal onder druk te liggen kunnen we moeilijk in balbezit blijven en gaat bij de tegenstrever de bal goed van de ene naar de andere voet.


Na al even een dreiging en een bal die voorlangs gaat, volgt ook de 1-0 die voortvloeit uit een voetballende actie door het midden. Na 15 min komt er een voorzet vanop links en met een mooie volley staat het 2-0. Iedereen beseft dat het een lange match zal worden. Vol goeie moed voetballen we hier en daar een bijna kans bij elkaar. Steven kan bijna echt gevaarlijk worden vanop rechts na een goeie aanname maar bij het vervolg schiet er iets in z'n bil waardoor de actie stopt en hij het veld moet verlaten.


Niet veel later komt Guidon nogmaals opzetten en maken ze er meteen 3-0 van. Na rust krijgen we hetzelfde spelbeeld en lopen ze verder weg naar 4-0. Op karakter en met een goeie invalbeurt van Steven E op bak rechts vechten we ons af en toe naar een standje voor het doel van Guidon. We kunnen dan ook de eer redden met een doelpunt van Ad voor een 4-1 eindresultaat.


Besluit: in voetbal kan alles maar tegen een bijna voltallig Guidon valt er niet veel te beginnen. Aan de sfeer zal het in elk geval niet liggen in de derde time bij Café Lamme Guiche. Op naar volgende week om de winning mood weer op te pikken!

31 views0 comments

Recent Posts

See All

Sjoeters als struikelblok voor carnaval

Vanaf de aftrap is het meteen duidelijk dat Sjoeters niet gekomen is voor een rustige zaterdagnamiddag wandeling. Wij zijn in tegenstelling met vorige week ook meteen wakker en zo begint de wedstrijd

Op bezoek bij Lokomotiv

Eerst en vooral merci aan de coaches voor het geduld bij het maken van de selectie. Het heeft tot op de laatste moment heel wat moeite gekost om tot een definitieve selectie te komen. Ook in Humbeek g

Comments


bottom of page